aya pamake
daptar
Pamake Anyar?
Ngadaptar haratis
123worker nyaeta pasar kanggo pagawean internet
Urang nyadiaan pebisnis jeng pagawe internasional pasar pikeun ngagawean tugas-tugas anjeun rengse sacara online tina jalan cerdas!
Cobi postingkeun sakilat mungkin. Ti ayeuna!
 
 
Ngahasilkeun artos tina ngagawean basajan tugas leutik online
Gabung sareng kami terus pilih rebuan tugas jeung gawean iraha wae alusna.
Sabagai 123 worker anjeun: tiasa damel di bumi ngangge hape. Pilih jam damel Anjeun nyalira. Meunangkeun bayaran tina padamelan nu sae.
Daftar ayeuna pikeun teang damelan!
 
Meunangkeun hasil ti jaringan pagawe internasional urang
Ajak pagawe pikeun ngarengsekeun tugas anjeun pikeun meunang hasil. Dunungana nyaeta anjeun:
Gaduh akses sacara global, tergantung pamentaan, 24x7 tanaga keur rebuan basajan tugas nu bisa rengse sababaraha menit ngan cukup dibayar lamun Anjeun puas ku hasilna.
Pasang proyek ayeuna!

Teang tugas nu diminatan

Pagawean

Ngahasilkeun artos
 




                                                                                       
Isian artos akun anjeun

Tugas diterbitkeun

Meunangkeun hasilna
 







Bisnis anjeun bisa ngangge 123worker kanggo:


Bersihkeun Data Anjeun
    Verifikasi & de-duplikasi
    Ngasupan data & bagian koleksi
    Latihan algoritma
Kategorisasi Pamohalan

    Kategorisasi prodak
    Ngaklasifikasi gambar
Nyieun Kategorisasi Projek
Narima Umpan Balik

    Ngetes neangan kamiripan
    Tes pamakean produk
    Panalungtikan
Nyiptakeun & Ngamoderasi Konten

    Ngamoderasi poto-poto & konten
    Kreasi konten & ngedit
    Transkrip
 

Get traffic
    Kualifikasi
    daptar
    Menang nu gampang

Transkrip
    Trinskrip tina video
    Transkrip tina rekaman sora
Tarjamahan
   Tarjamahkeun basajan dokumen ka basajan basa

Teang, Klik, jeung Ajak
 
Promosikeun Kagiatan Anjeun
    Tandaan halaman (digg, Delicious, Buzz,...)
    Google (+1), Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat
    Youtube / Vimeo / Dailymotion / Vevo
Sawala & blog
    Ajak jalma ngomongkeun Anjeun dina sawala 
    Yahoo Answers/Answebag/Quora/Wikians
    Komen di blog sejen
    Blog/website owners
Ngetes / ngunduh, masang
    Aplikasi Mobile (iPhone & Android)
    Ngetes website
Nyerat
    Nyerat panilaian jujur (layanan, produk)
    Nyerat artikel
 
Naliti

Narima Hak Sora Online
Kanggo anjeun atawa website anjeun
Kampanye SEO
Kamampuan Ngaprogram
php, js, asp, vb, c++
desain jeng animasi
Animasi film

Daftar jeung terbitkeun tugas-tugas anjeun ayeuna !

 
 
 
 
粤ICP备18116742号-1